top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverFitonthemove.nl

Fit on the move introduceert speciaal 'senior' speelkwartier

Bijgewerkt op: 14 okt. 2020

Sporten, spelen en bewegen helpen senioren niet alleen om spieren soepel te houden. Ook is er aangetoond dat de hersenen actiever blijven als je op oudere leeftijd voldoende blijft bewegen. Driekwart van de senioren beweegt te weinig. Daar moeten we iets aan doen. Daarnaast is sociale eenzaamheid onder ouderen, zeker in deze coronatijd, een steeds groter wordend probleem.

Senior-beweegparcours komt naar u toe!

Daarom komt Fit On The Move met een speciaal Senior-beweegparcours naar de senioren toe. Of het nu gaat om een buurthuis, woonzorgcentra of seniorencomplex . Wij komen voorrijden met onze activiteiten en zorgen dat er volop spel- en beweegmogelijkheden zijn.


Outdoor activiteiten

Lekker samen bewegen in het park? In de straat? In de tuin van het seniorencomplex of op de parkeerplaats van het plaatselijke winkelcentrum? Wij bieden de activiteiten outdoor aan. Wel zo gezond.


Senior-beweegparcours per gemeente

Ook kunnen wij een complete senior beweegdag organiseren in uw gemeente of buurt. Een tijdelijke ontmoetingsplaats voor senioren, waar naast bewegen ook sociaal contact centraal staat. U de outdoor-locatie, wij de activiteiten.


Ruim 20 activiteiten Activiteiten die wij o.a. meebrengen zijn Jeu des Boule baan, Hoelahoops, Cornhole, Darten Slowball, Walking voetbal, Jenga , Kubb, badminton, mega schaakspel, tafeltennis en nog veel meer. Bewegen is fun.


Als de maatregelen het toelaten zijn wij er klaar voor...

Alle activiteiten worden door ons coronaproof aangeboden. Kleine groepen, 1 tegen 1 spellen, outdoor, 1,5 mtr afstand. Mondmaskers en ontsmettingsmiddel volop aanwezig.Voor meer informatie over het speelkwartier voor senioren kunt u contact met ons opnemen.

info@fitonthemove.nl


Interessant artikel over de rol van bewegen bij eenzaamheid leest u hier18 weergaven
bottom of page